lördag 7 november 2015

Best in Show!

Idag har vi varit på utställning i Vinden. Och det gick bra, riktigt bra!
Fast det tog lång tid innan Calle var någorlunda lugn och sansad i ridhuset bland alla hundar. Han tyckte det var ganska jobbigt med den miljön och skällde ut alla hundar som kom nära.  Vilket var ganska många då det var så trångt. Jag bär honom ibland då det var väldigt trångt. Men han blev bättre och bättre och innan BIS finalen så var han riktigt cool.
Då kunde han ligga och kolla lugnt på hundar som passerade. Duktig kille! 
Men mer träning behövs.  Även ringträning. Jag har ju typ bara gått in...  han travar oftast, biter mej bara ibland i benen,  står bra själv men kan gärna sätta sig. Ville gärna nosa lite och ville hellre kramas med domaren än visa sina tänder för honom. Han kommer väl undan med sånt för att han är liten nu.
Så jag passade på att beställa ett utställningskoppel åt honom. För nu måste vi ju på fler utställningar. En officiell sådan. Fast det blir inte förrän till sommaren.

Här är iallafall domarens kritik:
Mkt tilltalande. Utmärkt huvud och uttryck. Utm över och underlinje. Välvinklad. Bra benstomme. Jämna utm rörelser. Utm päls. Synnerligen lovande.

Bästa Calle!

Lite trött var han allt i finalen men skötte sig så himla bra iallafall. Vi fick en massa fina priser med oss hem också. 
Foto: Linda Landby. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar