måndag 4 augusti 2014

Tävlingsuppdatering

Freestyle och heelworktävlingen genomfördes i strålande sol och tryckande hetta. ( Det var alltså förra helgen, jag är lite efter)
Sally var först ut av alla på lördag morgon. Jag var sååå nervös! Så det gick inte så bra... När det var Bettys tur var jag mkt lugnare. Så faktiskt lyckades vi skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett uppflytt. Nu flyttade jag ju inte upp henne till klass två utan vi gjorde en start till på em i klass ett. Och även där blev det "godkänt" resultat. Även Sally fick uppflyttningspoäng. 
På söndagen gjorde jag en start var med Sally och Betty men då var de inte alls med. Det var jättevarmt! Så det blev inte så höga poäng. (Men högre än jag räknade med)
Vi får se om det blir nån tävling under hösten/vintern i Loboohallen så kanske jag gör nån start där. Skulle vara kul att få ett HtM diplom.

Nu i helgen som var har vi varit iväg till Drängsmark och tävlat agility.
Första loppet på lördagen är jag både sjukt nöjd med och fruktansvärt besviken på mej själv. Betty har nog aldrig gått så bra, det kändes som om hon visste precis var vi skulle. Och så klantar jag mej vid balansen så Betty tar näst sista hindret från fel håll!! Gaaahhh! 
Andra loppet nollade vi men då hade Betty inte samma fart som i första loppet så det blev ingen placering eller SM pinne.
Vi sov i husvagnen där i Drängsmark, vid brukshundklubbens stuga. Jättebra plats. Lugnt och skönt men ändå gångavstånd till tävlingsplatsen.

Första loppet på söndagen blev en disk då Betty vände i en tunnel och kom ut igen. Hon hann hoppa ett hinder också. Men bra fart! Lite galen var hon faktiskt.
Andra loppet är jag jättenöjd med. Hon hade riktigt bra fart och vi fick till svängarna bra. Tiden blev 42.05 sekunder och felfritt. Det slutade med en fjärde plats där trean hade tiden 42,04 sekunder! Men jag är nöjd för vi fick en SM pinne!
Det innebär att vi har fyra i hopp och en i agility.

Nästa helg åker vi till Östersund och Krokom för att tävla där. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar