tisdag 22 juli 2014

Länge sen sist!

Fy på matten! Dålig bloggare!!
Jaha, vad har hänt sen sist?
Jag har varit en vecka i Turkiet, Sally och Effie var på Fyrtassens hundpensionat och Betty var hos Anna-Lena. Det hade gått bra men nog är det lite jobbigt att lämna bort hundarna!
När jag kom hem var det dags för första delen i sommarcupen i agility. Betty kom trea, tror jag, i svår klass. Effie kom på tionde plats i lätt klass. Duktig tant!
Sedan var det rallytävling i Umeå helgen efter. Där gick det riktigt bra! Sally klarade att ta kvalificeringspoäng i ett lopp i mästarklass och Betty fick 92 och 93 poäng i avancerad klass. Första plats båda gångerna!
Vi har tävlat agility i Piteå. Då var Betty inte så snabb. Det var varmt och hon hade precis löpt. Så det blev inga placeringar.
Vi har arrangerat en klass 1 tävling i Nordmaling och då passade jag på att få sova i tält en natt. Jag tycker att det är så mysigt! 
Och så har vi hunnit med deltävling två i sommarcupen. Denna gång vann faktiskt Betty den svåra klassen! Det gick inte så fort men hon gick nollat på en ganska klurig bana med flera fällor.
Ja, vad mer... Jo vi har varit en helg i stugan, solat och badat. Betty har lärt sig att simma och även provat att dyka efter en pinne. Tokhund!
Nu till helgen är det heelwork som gäller för Sally och Betty. På lördag i Holmsund och på söndag i Umeå. Det blir spännande! Som vanligt så har jag inte tränat särskilt mycket... Sally är ju så känslig så jag vet ju aldrig om hon vill jobba eller inte. Och med den värme vi har nu så blir det extra jobbigt! Plus 30 grader idag! Men det blir nog kul iallafall.
Så, en liten uppdatering så ska jag verkligen försöka bli bättre på att skriva inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar