måndag 24 november 2014

Long time, no see...

Ja nu var det länge sedan sist!!
Och vet ni vad som hänt? Jo många vet såklart det.
Betty är kvalad till SM i agility 2015!!!
Förra helgen åkte vi upp till Piteå och tävlade. Vi hade ju en pinne kvar i agilityklass för att kvala. Och i första loppet så tog vi den! Det var ett ganska svajigt lopp men det blev iallafall felfritt. Så det räckte till en tredje plats! 
Så andra agilityloppet gick jag in i med en helt annan känsla, inte speciellt nervös alls, så vi nollade det med och kom tvåa med en till SM pinne! 
På kvällen firade vi med glögg och pizza tillsammans med klubbkompisarna. Det var även ett till ekipage från Umeå som kvalade in till SM som vi fick fira.
På söndagen var det två hoppklasser. Första loppet vann vi! Det var en knepig slalomingång där många hundar tog en tunnel istället och Betty var på väg dit men vände i sista ögonblicket och kom rätt i slalom. Sista loppet blev en disk. Jag var rätt så ofokuserad då och höll inte riktig koll på henne så hon gick in i fel tunnelingång. Men tre nollade lopp med placering är sjukt bra!

Sjukt spännande att få tävla i SM! Jag gissar att jag kommer att vara ganska nervös... Men det ska bli kul också. Synd bara att det inte är Sollefteå som arrangerar 2015. Vi måste åka ända till Linköping för att tävla. Hittills är vi 6 ekipage som är kvalade från Umeå brukshundklubb, men det är några tävlingar kvar på kvalperioden så det kan bli någon fler. Kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar