tisdag 7 maj 2013

Ångest light

Nu är det mesta packat inför imorgon.
Lite småsaker kvar bara och så lasta in i bilen.
Jag har fortfarande känslan av att vi inte tränat tillräckligt och att det är sjukt att åka så långt för att tävla när det inte funkar på träning på hemmaplan. Tränade ute med Sally i eftermiddag och ja, vad ska man säga... vissa saker funkade, vissa funkade inte alls. Men det blir att försöka göra det bästa av situationen och se det som något jag kan lära mej av. Det ska absolut bli väldigt lärorikt att se andra tävlande i freestyle, både nybörjare och mer erfarna. Jag är faktiskt mest intresserad av nybörjarekipagen även om proffsen är inspirerande att titta på.
 
Betty kan fortfarande inte backa vid sidan så för hennes del hoppas jag att det momentet inte är med. Sally har ett grymt snyggt backa vid sidan så för hennes del får det gärna vara med. Svårt då de går i samma klass...
 Men det ska bli jättekul att dra igång utomhussäsongen för agility med två starter på fredag!  47 anmälda i agilityklass 3 small och 49 i hopp. Så stort startfält har vi aldrig mött förrut!
 
Filmkameran är laddad och rensad från gamla filmer, kamerans batteri sitter på laddning nu så kanske blir det både film och bilder här så småningom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar