onsdag 6 november 2013

Norge

 Jag har ju inte skrivit om vår resa till utlandet. Norge alltså...
Vi åkte på torsdagkvällen (den 24/10) och körde då till Ljusdal där vi hade bokat en stuga. Var väl framme vid 23 tiden så då var det rätt så skönt att sova lite.
Det var en mysig liten camping med en härlig utsikt över en sjö.
 
 
Fortsatte så mot Norge och Kongsvinger på fredag morgon. I Kongsvinger bodde vi på en camping strax utanför orten, vid en golfbana. Helt okej ställe att bo på. Fast vi sov ju mest bara där. Dagarna spenderade vi ju i Kongsvingerhallen. Helt otroligt att alla dessa hundar fick komma in i den fina hallen. Konstgräs och gott om plats för alla! Det var 4 ringar igång samtidigt, ett otroligt välplanerat tidsschema som stämde på minuten! Lite shopping hade man också klämt in i hallen.
 
 
Första loppet vi gjorde var jag ordentligt nervös! Vi diskade oss men sedan släppte iallafall den värsta nervositeten. Vi gjorde 4 lopp på lördagen. Ett agilitylopp, två hopp varav det ena var kvalificeringslopp för Norwegian Open och så ett lopp i tunnelcupen. Om man gick nolla och kom bland de 15 bästa i N O så kvalade man in till finalen som kördes på söndagen. Där diskade vi oss också. Betty stack bakom ryggen på mej och tog fel hinder. Men på söndagen var då jag rätt så glad att jag inte kom med i finalen! Hade nog inte vågat starta där! Tunnelcupen var rolig, tyvärr fick vi en vägran på sista tunneln.
På söndagen hade vi tre lopp. En hoppklass, en agilityklass och så tunnelcup. Betty hade halvdålig fart i alla lopp. Tunnelracet gick dock bättre. Gick runt nollade men kom ändå ganska långt bak i resultatlistan. Som bäst kom vi på en 17 plats.
Men resultaten spelar ingen roll för mej den här helgen. Det var superkul att bara vara där!
Filmer från helgen finns i min filmkamera. Ska se om jag törs lägga ut någon här så småningom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar