torsdag 17 september 2015

Blandad kompott...

Nu var det ett tag sedan sist...

I lördags tävlade jag och Betty agility här i Umeå. Vi nollade både hopp klassen och agilityklassen. Betty var ganska seg men det blev en andra plats med SM pinne i hopp och en fjärdeplats i agility. Nöjd!
Calle var med och hjälpte mej att sälja lotter för klubben. Och så fick han leka med Lycka.

På söndag morgon var vi tre pers och sex hundar som packade in oss i min bil för att tävla rally i Örnsköldsvik.
Under tiden som fortsättningsklassen körde sina starter lekte Calle med en busig pumikille i skogen. Jäklar vad de sprang!

Betty hade sedan startnummer tre i mästarklass. Vi gjorde en helt okej runda men missade på backa tre steg. Hunden på höger sida. Måste träna mkt mer på det! Men dagens bästa var hur fint hon bar apporten!  Inga minus där!!
Det blev iallafall 79 poäng och vårat andra kvalificerade resultat i mästarklass. En fjärdeplats blev det också.

Sally hade startnummer nio. Hon kändes lite seg på uppvärmningen men taggade igång när vi kom in på banan och skicka över hinder kom som andra momentet. Hon gjorde två snabba snurrar efter hindret och fick minus 3 för bristande samarbete. Men man kan ju inte annat än att skratta när hon gör så, hon tycker ju att det är så kul!
80 poäng blev det och en tredjeplats!

I måndags fyllde Sally 10 år. Det firades med en smarrig middag för hundarna. Tänk att min lilla lus har blivit så gammal...

Så tisdag.  Veterinärbesök för Betty. Hon hade varit lite röd och irriterad i ett öga. Det visade sig vara ett sår på hornhinnan. Så nu har vi tre olika ögondroppar som ska droppas i ögat en massa gånger under dagen. Återbesök på tisdag...

Nu på lördag ska vi iväg till Örnsköldsvik igen men nu är det Calle som ska tävla! Utställning alltså. Det ska bli spännande! 
Jag har inte varit på utställning sedan Sally tog sitt championat och det är nog sju år sedan, minst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar