måndag 5 september 2011

Resultat från Östersund

Vilken helg!!
Lördagen är just inget att skryta om. Då blev det två diskade lopp och ett lopp med Betty där det blev 10 fel.
Söndan däremot blev verkligen lyckad!
I hoppklass 2 var Bonzo först ut. Han och hans matte fixade ett nollat lopp, superfint! Jag och Betty gick ut som startnr 3 och vi ville ju inte vara sämre så det blev ett felfritt lopp för oss med! Bonzo var lite snabbare än Betty så han vann och vi kom tvåa men båda fick pinne och uppflytt till hoppklass 3!
Det är faktiskt första gången som vi kommit i mål på samma bana, tidigare har alltid en av oss lyckats bli diskad så det var riktigt kul.

Sen var det dags för Sally på samma bana. Och vi nollar! Går upp i ledning och behåller ledningen. Så vi vinner faktiskt! Det blev andra pinnen i hoppklass 2 för henne.

Och så var det bara att ladda om för agilityklass 2 med Betty. Klass 2 är en liten klass och nu körde de på två banor samtidigt så det blev kort tid mellan loppen för mej.
Det var en rolig bana, utan gungan och med bara 8 pinnar i slalom. Och otroligt nog så gör jag och Betty ett nollat lopp och vinner!
Vilken helg!!

Det känns lite läskigt att jag nu är i trean med Betty men vi får göra vårt bästa och se hur långt det räcker. Sen får vi ju inte tävla hoppklass på hemmaplan den 24-25 september då det bara är klass 1 och 2.

1 kommentar:

  1. Oj så duktiga ni är! Skulle bara vara så kul om man fick vara med och se när det går bra!

    SvaraRadera