onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen

Idag har vi varit i Nordmaling på Nationaldagsfirande. Vi var några få från Nordmalings bhk som gick i nationaldagståget från simhallen och till hembygdsgården. Det var inte ett speciellt långt tåg...
Sedan var tanken att vi skulle visa upp agility, lydnad och rallylydnad. Så vi byggde upp en liten agilitybana och en liten rallybana sedan tränade vi lite. Det var inte just nån som kollade men några var det som kom förbi. Betty var lite disträ från början, hon löper ju så jag skyller på det. Hon skulle nosa och var lite seg men efter ett tag kom hon igång och kändes som vanligt. Fick även en insikt om att jag skulle kunna använda en grankotte som belöning när vi tränar. Otroligt billiga leksaker som hon älskar!
Sally fick hoppa några hinder och köra lite slalom men det var rätt så mycket barn där och vissa barn testade tunnlar och hopphinder själva när föräldrarna tittade bort. Sally tycker ju inte så mycket om barn så hon fick mest titta på från bilen.
Tant Effie fick även hon hoppa lite och köra lite rallylydnad. Hon var på hugget kan man väl säga och det hördes!
Tyvärr var det kallt och blåsigt och när det även började regna plockade vi ihop och körde hem.

På fredag blir det att åka ner till Nordmaling igen för att förbereda för våran agilitytävling klass 1-3 som hålls lördag och söndag. Hoppas, hoppas att det inte kommer mer regn för då blir det lerigt! Nä, sol och lagom varmt vill vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar