onsdag 31 oktober 2012

Finaste hundarna!

Det är långt mellan inläggen nu, matten är trött och orkar inte allt hon vill...
Men några bilder ska det bli i detta inlägg.
 

I lördags jobbade jag och var tvungen att köra in en höbal till fåren så då fick Effie följa med, hon gillar att åka traktor! Fick hon så skulle hon gärna följa med i traktorn hela dagen.




I måndags tog vi en härlig promenad på morgonen innan jobbet.
Det är så skönt när leran frusit till, frosten gnistrar i gräset och solen lyser från en klarblå himmel.

Jag var på Djurmagazinet för ett tag sedan och fick syn på ett täcke som jag kände skulle passa Sally perfekt. Så ut till bilen och hämta hunden för att prova. Och visst sitter det bra! Som om det skulle vara gjort för henne. Det är inte alldeles lätt att hitta täcken som passar hennes kropp, smal hals, smal runt bogen men en ganska lång rygg som dessutom är lite böjd. Vinthundskropp. Förra vintertäcket fick hon skavsår på frambenen av för det gick så långt ner på benen, det fick hon bara ha när hon skulle vara stilla i bilen tex.
Så självklart blev det ett rosa täcke till prinsessan!


Fina Effie!!

 
Så en liten film på Sally och Betty som tar en runda på vårat lilla flygfält Forslanda, det är alltså för modellflygplan. Bra kortklippt gräs som gjort för att springa på!


4 kommentarer:

  1. Underbara Effie!! Vilken uppsyn hon har i traktorn :-)

    /Ylva

    SvaraRadera
  2. Åhhh, vilka härliga, höstiga bilder! Och Effie är ju bara bäst! :-)
    /Alva

    SvaraRadera
  3. Vilket fint täcke! Vet du vad det är för märke? Har också en bedlistik och känner igen problemet med att hitta täcken som passar.. Har ett Back on track, det är det enda jag hittat som passar hittills men det där såg riktigt fint ut! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte mitt på Djurmagazinet i Umeå.
      Hittade ett på denna sida som verkar vara samma modell. http://djurmaxi.se/hundtacke-avallon-sport-p-3257.html?cPath=1_34
      Hoppas du hittar ett som passar.

      Radera