måndag 8 augusti 2011

Tävlat i Drängsmark

En av årets trevligaste tävlingsplatser, Drängsmark utanför Skellefteå. Tävlingen arrangeras av Åbyn/Byskes brukshundklubb och vi håller alltså till på en fotbollsplan i Drängsmark. Det finns en läktare vid sidan av planen och det kommer faktiskt rätt så mycket publik från byn och det är jättekul! Det är inte så ofta som det kommer publik till agilitytävlingar men här är nog de flesta från byn förbi och tittar.
För tredje året i rad har vi bott på Ångsågen i Drängsmark. Det är troligen världens enda fungerande ång och vattensåg! Det är superfint där, lungt och skönt och billigt. Rummen är väl inte så märkvärdiga men det går så bra att sova där.
Min och hundarnas insats på banan är inget att skryta över denna helg. Betty har strulat i slalom och på gungan. Som bäst 5 fel i agilityklass 2. Sen har det bara varit diskningar. Men Sally har haft fart i helgen! Lördagen var hon väldigt yvig och lite galen. Söndan så var hon lite mer kontrollerbar men det blev disk iallafall. Nå, kul med fart iallafall. Det är garanterat för att hon numera slipper gungan och hon har börjat fatta det och oroar sig inte för att den plötsligt ska dyka upp.
Nästa helg är det Åsele och Strömsund som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar