fredag 12 april 2013

Freestylefunderingar

Nu är vi anmälda till vår första freestyletävling!!
Sjukt spännande! Men samtidigt känns det kul.
Vi har mycket träning kvar för att få programmet att sitta, testade i onsdags på träningen men blev jättestörd av musiken. Inte så bra va? Men det får vi bara träna mer på, har ju faktiskt inte kört hela programmet till musik förrut plus att jag blev väldigt nervös över att ha tre pers som tittade på mej. Hur ska det gå på tävlingen där det är betydligt fler än tre i publiken?
Tävlingen är alltså på Märsta/Sigtuna bhk och jag har börjat kolla lite var man kan bo, helst i närheten av Märsta. Inte helt lätt. Hotell finns det ju men de har oftast bara ett hundrum. Något vandrarhem finns det också men ett tar inte emot hundar. Så tält, är det ett alternativ, andra helgen i Maj? Eller fryser vi ihjäl då?
Effie ska få bo på hundpensionat i Rundvik hela den helgen. Först tänkte jag att det är klart att hon ska med och tävla rallylydnad. Men sen så tänkte jag att, varför då? Hon är en pigg tant men hon är ändå en tanthund. Hon kan gott få vara hos bästa Monica och bli ompysslad där! Tävla är inte det viktigaste för Effie. Och vi hinner med flera starter i rallylydnad iallafall.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar